ته‌ چین‌ اسفناج‌

ته‌ چین‌ اسفناج‌

ته‌ چین‌ اسفناج‌,
● مواد لازم‌:
▪ برنج‌:۳ پیمانه‌
▪ اسفناج‌:۳۰۰گرم‌
▪ مرغ‌:۲۰۰ گرم‌
▪ زرده‌ تخم‌ مرغ‌:۱ عدد
▪ ماست‌:۲ پیمانه‌
▪ روغن‌:۱۰۰ گرم‌
▪ آبغوره‌:به‌ میزان‌ کافی‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌:۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ زعفران‌:به‌ میزان‌ کافی‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را به‌ همراه‌ماست‌ و ۱۰۰ گرم‌ روغن‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و خوب‌با هم‌ مخلوط می‌کنیم‌ و مقداری‌ فلفل‌، زعفران‌ وآبغوره‌ هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کرده‌ و کنار می‌گذاریم‌.
در مرحله‌ بعد برنج‌ را آبکش‌ کرده‌ و مقداری‌ ازاین‌ برنج‌ را در داخل‌ قابلمه‌ می‌ریزیم‌ و با یک‌سوم‌ موادی‌ که‌ قبلا آماده‌ کردیم‌، خوب‌ مخلوطمی‌کنیم‌ و در قابلمه‌ آن‌ را صاف‌ می‌کنیم‌، آن‌ گاه‌مرغها را داخل‌ باقی‌ مانده‌ موادمان‌ می‌ریزیم‌ تاخوش‌ طعم‌ شود و بعد برمی‌داریم‌ (توجه‌ داشته‌باشید که‌ تکه‌های‌ مرغ‌ را از قبل‌ می‌پزیم‌) و سپس‌اسفناج‌ را شسته‌ و خرد می‌کنیم‌ و در آب‌ پخته‌ وبعد آب‌ آن‌ را خوب‌ گرفته‌ و تفت‌ می‌دهیم‌ و درهمان‌ مواد اولیه‌ آغشته‌ می‌کنیم‌ و بعد پیاز سرخ‌شده‌ را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌ و بعد مرغهاراروی‌ پلو در قابلمه‌ای‌ می‌چینیم‌ و بعد کمی‌ برنج‌روی‌ آن‌ ریخته‌ و سپس‌ اسفناجی‌ را که‌ با موادمان‌مخلوط شده‌ است‌ روی‌ برنج‌مان‌ پهن‌ می‌کنیم‌ وبعد بقیه‌ برنج‌ را هم‌ در ظرف‌ ریخته‌ و مقداری‌روغن‌ و زعفران‌ هم‌ روی‌ آن‌ ریخته‌ و می‌گذاریم‌تا خوب‌ دم‌ بکشد، بعد از ۳۰ دقیقه‌ غذای‌ ماآماده‌ می‌شود.
خانواده سبز


 
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه