مارمالاد پرتقال یا نارنگی
نسبت وزن شکر این مارمالاد با مغز پرتقال و نارنگی آن برابر می باشد یعنی برای یک کیلو مغز پرتقال و نارنگی یک کیلو شکر می ریزیم .
طرز تهیه :
پرتقال و نارنگی را از پوست دوم درمی آوریم و هسته آنرا می گیریم و با شکر مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا شکر جوش بیاید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود و بنسبت هر سه کیلو از میوه آماده شده 4 تا 5 ورق ژلاتین بطریقی که در سایر مارمالاد ذکر می شود داخل مایه می ریزیم کمی هم رنده پوست نارنگی یا پرتقال برای عطر آن به مایه اضافه می کنیم و دو سه جوش می دهیم و مارمالاد را از روی آتش بر می داریم .
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :