شهرزاد: هر کیکی در هر آشپزخانه­‌ای که تهیه شود، بنا بر مناسبتی که دارد، به شکلی متفاوت تزئین می­‌شود؛ کیک­‌های تولد، نامزدی، عروسی و . . اما کیک­‌هایی که در خانه فقط برای یک عصرانه معمولی تهیه می­‌شوند معمولا تزئیناتی ساده و گاه تکراری دارند و علت آن بیشتر نبود زمان کافی یا وسایل مناسب برای تزئین عنوان می­‌شود. کیک رنگین­‌کمان یک کیک ساده و رنگارنگ است که بدون هیچ تزئین خاصی، شما را هیجان­‌زده می­‌کند. مواد و طرز تهیه کیک رنگین­‌کمان. آرد: سه پیمانه. بکینگ­‌پودر: 4 قاشق چای­‌خوری. نمک: ن ...

شهرزاد: هر کیکی در هر آشپزخانه­‌ای که تهیه شود، بنا بر مناسبتی که دارد، به شکلی متفاوت تزئین می­‌شود؛ کیک­‌های تولد، نامزدی، عروسی و ... . اما کیک­‌هایی که در خانه فقط برای یک عصرانه معمولی تهیه می­‌شوند معمولا تزئیناتی ساده و گاه تکراری دارند و علت آن بیشتر نبود زمان کافی یا وسایل مناسب برای تزئین عنوان می­‌شود. کیک رنگین­‌کمان یک کیک ساده و رنگارنگ است که بدون هیچ تزئین خاصی، شما را هیجان­‌زده می­‌کند.

 

مواد و طرز تهیه کیک رنگین­‌کمان

آرد: سه پیمانه

بکینگ­‌پودر: 4 قاشق چای­‌خوری

نمک: نصف قاشق چای­‌خوری

کره نرم­‌شده: یک پیمانه

شکر: دو و نیم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ: پنج عدد

وانیل: دو قاشق چای­‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

رنگ خوراکی: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا شکر و کره را در حدود 5 دقیقه با هم‌زن خوب مخلوط کنید تا کرمی نرم به دست آید. سفیده‌های تخم­‌مرغ را تک تک اضافه کنید و کمتر از 5 دقیقه با هم‌زن مواد را مخلوط کنید. سپس وانیل را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید (بهتر است در تمام مراحل مخلوط کردن، پیش از اضافه کردن آرد، از هم‌زن استفاده کنید). حالا این مخلوط را کنار بگذارید و در ظرفی جداگانه، آرد، نمک و بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید. البته بهتر است مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر یک بار از الک عبور داده شوند تا کاملا با هم مخلوط شوند. شیر را هم باید بین اضافه کردن آرد به مایه کیک اضافه کنید. ب�� این ترتیب که همان‌طور که کم کم آرد را اضافه می­‌کنید، پس از مخلوط شدن نیمی از آرد با مواد قبلی، نیمی از شیر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید، بعد باقی آرد را اضافه کنید و پس از آن بقیه شیر را به کل مواد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. البته این مخلوط کردن نهایی بیشتر از یک یا دو دقیقه نباید طول بکشد.

حالا مایه به دست آمده را به هر تعداد رنگی که مایلید داشته باشید تقسیم کنید و در ظرف­‌های جداگانه بریزید. پیشنهاد ما این است که از 6 رنگ زرد، آبی، سبز، قرمز، نارنجی، بنفش استفاده کنید. پس مایه را در شش ظرف مختلف بریزید و رنگ­‌ها را به هر میزان که مایلید جداگانه داخل ظرف­‌ها بریزید و با مواد مخلوط کنید.

کیک رنگین کمان، 2 دستور پخت ساده اما خوشمزه - تصویر 1

 

بهتر است فر را پیش از شروع کار با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی­‌گراد روشن کنید تا خوب گرم شود. قالب­‌های کیک را هم با کره مقداری چرب کنید که پس از پخت کیک به ظرف نچسبد. قالبی که انتخاب می­‌کنید نیز باید به صورتی باشد که پس از ریختن مایه کیک در آن بیش از نصف ظرف خالی باشد تا کیک فضای لازم برای پف کردن داشته باشد. پخت این کیک حدود 40 دقیقه زمان لازم دارد. البته بهتر است بعد از نیم ساعت هم سری به کیک­‌ بزنید تا اگر آماده بود از فر خارج کنید و اجازه ندهید روی کیک به رنگ قهوه­‌ای تغییر رنگ دهد. پس از بیرون آوردن کیک­‌ها از فر نیز اجازه دهید تا با دمای محیط خنک شوند و بعد آن‌ها را از قالب خارج کنید. برای راحت­‌تر خارج کردن از قالب هم می­‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

 

برای آماده کردن این کیک به دو روش متفاوت می­‌توانید عمل کنید.

 

روش اول:

هر کدام از رنگ­‌ها را در قالبی جدا در داخل فر قرار دهید. بنابراین پس از پخت 6 عدد کیک در 6 رنگ مختلف و به ضخامت اندک مثلا 5 تا 7 سانتی­‌متر خواهید داشت. البته برای به دست آوردن این ضخامت باید به اندازه قالبی که استفاده می­‌کنید هم دقت کنید. پس از آماده شدن کیک­‌های رنگی، می­‌توانید آن‌ها را روی هم قرار دهید و البته بین هر کدام را با مخلوطی از خامه فرم­‌گرفته، گردوی خرد شده، کمپوت آناناس خردشده و شکلات­‌های ریز خردشده بپوشانید. این مخلوط اکثرا برای چسباندن لایه­‌های مختلف کیک­‌ها استفاده می­‌شود.

کیک رنگین کمان، 2 دستور پخت ساده اما خوشمزه - تصویر 2

 

روش دوم:

از همه رنگ‌­ها در یک قالب استفاده کنید. به این صورت که مایه­‌های رنگی را به صورت جدا و تک­‌تک درون قالب بریزید. مثلا اول رنگ بنفش را بریزید، روی آن رنگ آبی، روی آن رنگ سبز، بعد قرمز، نارنجی و زرد را آخر اضافه کنید. به هیچ عنوان مواد را با هم مخلوط نکنید یا از قاشق یا هر وسیله دیگری برای پهن کردن آن استفاده نکنید. رنگ­‌ها خودشان روی یکدیگر قرار می­‌گیرند و با هم مخلوط نمی­‌شوند. تفاوت این روش با روش اول این است که رنگین کمان حاصل از روش اول به مراتب مرتب­‌تر از این روش شکل می­‌گیرد.

پس از آماده شدن کیک و جدا کردن آن از قالب، می­‌توانید روی آن را با خامه، شکلات و خمیر مارزیپان تزئین کنید. در تزئین این کیک هیجان­‌انگیز و خوشمزه می­‌توانید از کودکان‌تان کمک بگیرید؛ به خصوص اگر کیک را با خمیر مارزیپان تزئین می­‌کنید.

کیک رنگین کمان، 2 دستور پخت ساده اما خوشمزه - تصویر 3

 

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه