4 توصيه آشپزي از بهترين سرآشپز جهان

 جيمي اوليور يكي از شناخته شده ترين سرآشپزهاي دنياست كه بينندگان تلويزيوني و خوانندگان مطبوعات به خوبي او را مي‌شناسند.جيمي به چند درخواست آشپزي، پاسخ‌هاي جالبي داده است. 1- يك سالاد مناسب براي اين فصل را ياد بدهيد؟ پرتقال را پوست كنده، به صورت افقي برش بزنيد تا شكل خوبي داشته باشد. بعد برگ‌هاي ريز اسفناج را از شاخه جدا كرده و به همراه مغز ميوه به آن اضافه كنيد. از پنير مانچيگو براي روي سالاد استفاده كنيد و با يك چاقوي تيز، پنير را به لايه‌هاي نازك برش بزنيد. سركه بالزاميك براي اين سالاد با روغن زيتون بسيار مناسب است، نمك فراموش نشود. 2- روش پخت پاستا يا سبزيجات يا كلم بروكلي را توضيح دهيد؟ براي هارموني رنگ غذا چه كاری بايد انجام دهيم؟ بهترين نوع پاستا براي اين كار، پاستاي مدوري‌شكل يا انگشتي است براي اينكه مثل برگ براي بروكلي‌ها عمل مي‌كند و شكل بهتري به غذا مي‌دهد. پس از انتخاب پاستا شروع به پخت آن كنيد. پس از طي كردن روند معمولش، آن را آبكش كرده و سراغ بروكلي‌ها برويد و كاملا آن را آبپز كنيد و مجددا آبكش كنيد و با پاستا درون تابه مخلوط كنيد. پنير پارمزان را در آخر روي آن رنده كرده، برگ‌هاي ريحان را درون مخلوط‌كن ریخته و آب آن را بگيريد و روي پاستا بريزيد. يك عدد ليموي تازه را برش داده و روي پاستا بچكانيد. درآخر ميزان كمي فلفل قرمز چيلي خشك شده را روي پاستا ريخته و روغن زيتون را كمي به آن اضافه كنيد. 3- طرز تهيه فلافل را ياد بدهيد. فلافل در كنار چه چيزهايي بهتر و خوشمزه‌تر مي‌شود؟ نخودها را گذاشته تا كاملا خيس بخورند بعد آبكش كرده و آن را پودر كنيد. آرد سفيد را به همراه فلفل قرمز خشك شده (پودر فلفل) و گشنيز تازه پودر شده با هم ميكس كنيد تا مايه فلافل به دست آيد بعد به آن شكل دايره داده و درون تابه حاوي روغن ريخته تا كاملا ترد شود. فلافل كنار فلفل دلمه‌اي زرد و قرمز به همراه كلم قرمز و گشنيز بسيار خوشمزه مي‌شود. فلافل غذايي است كه همه آن را مي‌پسندند. 4- براي سرخ كردن ماهی از چه روشي استفاده كنيم كه هم راحت‌تر باشد و همه تردتر شود؟ 1- براي سرخ كردن ماهي‌، تابه مستطيلي‌شكل بسيار مناسب است. 2- قبل از سرخ كردن حتما به دو طرف ماهي نمك بزنيد. 3- اگر مي‌خواهيد ماهی را سوخاري كنيد آن را در پودرسوخاري كه خود درست مي‌كنيد، بزنيد. 4- سعي كنيد هميشه از ماهي تازه استفاده كنيد. 5- هنگامي كه ماهي درحال سرخ شدن است به آن فلفل سياه بزنيد. سعي كنيد در قسمت فيله آن باشد. 6- بگذاريد ماهی كاملا سرخ شود تا طعم زهم را نگيرد.


4 توصیه آشپزی از بهترین سرآشپز جهان

جیمی اولیور یکی از شناخته شده ترین  سرآشپزهای دنیاست که بینندگان تلویزیونی و خوانندگان مطبوعات به خوبی او  را می‌شناسند.جیمی به چند درخواست آشپزی، پاسخ‌های جالبی داده است.


1- یک سالاد مناسب برای این فصل را یاد بدهید؟

پرتقال را پوست کنده، به صورت افقی برش بزنید تا شکل خوبی داشته باشد. بعد برگ‌های ریز اسفناج را از شاخه جدا کرده و به همراه مغز میوه به آن اضافه کنید. از پنیر مانچیگو برای روی سالاد استفاده کنید و با یک چاقوی تیز، پنیر را به لایه‌های نازک برش بزنید. سرکه بالزامیک برای این سالاد با روغن زیتون بسیار مناسب است، نمک فراموش نشود.


2- ��وش پخت پاستا یا سبزیجات یا کلم بروکلی را توضیح دهید؟ برای هارمونی رنگ غذا چه کاری باید انجام دهیم

بهترین نوع پاستا برای این کار، پاستای مدوری‌شکل یا انگشتی است برای اینکه مثل برگ برای بروکلی‌ها عمل می‌کند و شکل بهتری به غذا می‌دهد. پس از انتخاب پاستا شروع به پخت آن کنید. پس از طی کردن روند معمولش، آن را آبکش کرده و سراغ بروکلی‌ها بروید و کاملا آن را آبپز کنید و مجددا آبکش کنید و با پاستا درون تابه مخلوط کنید. پنیر پارمزان را در آخر روی آن رنده کرده، برگ‌های ریحان را درون مخلوط‌کن ریخته و آب آن را بگیرید و روی پاستا بریزید. یک عدد لیموی تازه را برش داده و روی پاستا بچکانید. درآخر میزان کمی فلفل قرمز چیلی خشک شده را روی پاستا ریخته و روغن زیتون را کمی به آن اضافه کنید.


3- طرز تهیه فلافل را یاد بدهید. فلافل در کنار چه چیزهایی بهتر و خوشمزه‌تر می‌شود؟

نخودها را گذاشته تا کاملا خیس بخورند بعد آبکش کرده و آن را پودر کنید. آرد سفید را به همراه فلفل قرمز خشک شده (پودر فلفل) و گشنیز تازه پودر شده با هم میکس کنید تا مایه فلافل به دست آید بعد به آن شکل دایره داده و درون تابه حاوی روغن ریخته تا کاملا ترد شود. فلافل کنار فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز به همراه کلم قرمز و گشنیز بسیار خوشمزه می‌شود. فلافل غذایی است که همه آن را می‌پسندند.


4- برای سرخ کردن ماهی  از چه روشی استفاده کنیم که هم راحت‌تر باشد و همه تردتر شود؟

1- برای سرخ کردن ماهی‌، تابه مستطیلی‌شکل بسیار مناسب است.

2- قبل از سرخ کردن حتما به دو طرف ماهی نمک بزنید.


3- اگر می‌خواهید ماهی را سوخاری کنید آن را در پودرسوخاری که خود درست می‌کنید، بزنید.

4- سعی کنید همیشه از ماهی تازه استفاده کنید.

5- هنگامی که ماهی درحال سرخ شدن است به آن فلفل سیاه بزنید. سعی کنید در قسمت فیله آن باشد.

6- بگذارید ماهی کاملا سرخ شود تا طعم زهم را نگیرد./ مجله زندگی ایده آل
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه